Oogt nog steeds mooi - UPM ProFi terras opvolging 2007-2012

UPM ProFi Oogt nog steeds mooi

​UPM ProFi viert zijn 10-jarige bestaan als een van de toonaangevende Europese fabrikanten van WPC-terrasvloeren. Als onderdeel van dit jubileum zullen we opnieuw een bezoek brengen aan eigenaren van terrasvloeren die zijn gelegd tijdens de eerste productiejaren van UPM Profi - 2007-2012. UPM ProFi-vloeren zijn overal in Europa in allerlei omgevingen gelegd: van de Middellandse Zee-kust tot Lapland, van bergresorts tot stadscentra, in woningen, restaurants, stadions en vele andere locaties.

Wij zijn trots met u te kunnen delen dat UPM ProFi Deck de tand des tijds weerstaat, een frisse en moderne uitstraling blijft houden en na 10 jaar nog steeds dezelfde goede prestaties biedt. De opnieuw bekeken vloeren bevinden zich in verschillende landen met diverse weersomstandigheden, van het koude Lapland tot het warme Zuid-Frankrijk. Er worden nieuwe locaties toegevoegd tijdens het jubileumjaar.

Horizontal divider

​UPM ProFi - Oogt nog steeds mooi

Horizontal divider

​Ondanks dat duizenden mensen er met vuile schoenen overheen hebben gelopen(recordaantal bezoekers: 11.805 in november), ziet UPM ProFi Deck er nog net zo nieuw uit als in 2011.

Stadion van de rugby, Frankrijk »

UPM ProFi Deck 150, Stadion van de rugbyclub LOU, Frankrijk
UPM ProFi Deck 150, Piano Paviljoen, Finland
Gelegen aan het Vesijärvi-meer, in het Finse Lahti, is het van hout gemaakte Piano Paviljoen de ideale plek om te genieten van een kopje koffie, kunst en het landschap. De bouw van dit prachtige cultuurcafé werd voltooid in juni 2008. Bij de bouw werd gebruikgemaakt van nieuwe milieuvriendelijke materialen. Als terrasmateriaal werd UPM ProFi Deck gebruikt. Naar wens van de architect heeft UPM een speciale terraskleur voor het project ontworpen: Marble White.

Piano Paviljoen, Finland »
UPM ProFi-terrasvloeren trotseren de elementen in heel Europa en daarbuiten: van het koude Finse Lapland en het regenachtige Schotland tot de hitte van Dubai. Alle UPM ProFi-terrasvloerplanken hebben een ultra-duurzame kern waarvan de structuur altijd intact blijft bij direct contact met de grond en bij plaatsing onder water. Alle planken zijn voorzien van een gesloten oppervlak voor een superieure vlekbestendigheid. UPM ProFi Deck is ontworpen voor een hoge slagvastheid, ook bij extreem koud weer.

Lapland, Finland »
UPM ProFi Deck 150 uit 2007- Lapland, Finland
Horizontal divider