UPM - The Biofore Company

UPM is het internationale Biofore-bedrijf, met ongeveer 19.100 medewerkers en een omzet van meer dan 10 miljard euro (2017). De hoekstenen van UPM zijn activiteiten op basis van vezels en biomassa evenals gerecyclede en recyclebare grondstoffen en producten.

Horizontal divider

​​
Integratie van de bio- en bosbouwindustrie voor een duurzame toekomst

Het bedrijf streeft naar het scheppen van nieuwe groeikansen op basis van continue productontwikkeling en innovatie. UPM bestaat uit zes bedrijfsonderdelen: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Paper ENA (Europa en Noord-Amerika) en UPM Plywood.

UPM heeft productiefaciliteiten in 12 landen. De aandelen van het bedrijf zijn genoteerd op de NASDAQ OMX in Helsinki. Het werk van UPM aan een duurzame toekomst wordt consistent erkend door externe organisaties en via prijzen.

Bezoek UPM.com »

Horizontal divider


Bekroond Biofore-bedrijf

DJSI

In2014 werd UPM voor het derde jaar op rij vermeld in de DJSI. – UPM wordt als toonaangevend bedrijf vermeld in de Dow Jones European and World Sustainability Indices (DJSI) voor 2014-2015. De DJSI gaat uit van de beste bedrijven in een categorie en erkent bedrijven in alle bedrijfstakken die beter presteren op het gebied van duurzaamheid dan soortgelijke bedrijven.

Ethical Winner

UPM was winnaar in 2012 en finalist in 2013.

Sustainability Leaders Awards 2013

In 2013 in de finale voor de categorie productinnovatie op het gebied van duurzaamheid.

CDP

UPM als brancheleider voor de materialenindustrie in het Global Forests Report 2013 van CDP.
– UPM eindigde hooggenoteerd in de Nordic Climate Change Disclosure Index met topscores, wat blijk geeft van ons inzicht in de klimaatveranderingsproblematiek.